ГУРМЕ СЪСТАВКИ

Kiflab® предлага неустоими гурме продукти, приготвени изключително от натурални природни съставки: изтънчени масла и естествени антиоксиданти, които съхраняват всички полезни свойства, за да достигнат те до нашата кожа.

Масло от карите: едно от чудесата на природата, използвано в продължение на хилядолетия в Африка като грижа за кожата, лечение и храна. То е ключът към красотата, възстановяването, възобновяването и предпазване на кожата от стареене и сурови климатични условия като знойните слънчеви лъчи през лятото и студеният вятър през зимата.

Бадемово масло: богато на витамин Е, мононенаситени мастни киселини, протеини, калий, цинк и много други витамини и минерали, то е едно от най-полезните растителни масла за нашата кожа. То попива бързо и не оставя мазен филм, спомага за образуването на колаген и ускорява възстановителните процеси в кожата, като подхранва, освежава и регенерира клетките. Благодарение на добрите си успокояващи качества, то благоприятно въздейства състояния като възпаление или раздразнение, дори в случай на чувствително белеща се кожа.

Масло от жожоба: маслото от жожоба почиства и успокоява най-нежните части на лицето. Освен това предпазва кожата от вредните влияния на околната среда и слънчевите лъчи. Също така допринася за отваряне на порите, не изсушава кожата и запазва нейната естествена влажност.

Кокосово масло: то хидратира кожата в дълбочина и стимулира производството на колаген, т.е. кожата става по-еластична. Има лек слънцезащитен фактор, предпазващ кожата от вредните слънчеви лъчи.

Глицерин: полезен както за студените, така и за топлите дни, глицеринът остава онази уникална съставка, която запазва влагата на кожата ни. Глицеролът създава невидим филм, който привлича микроскопични молекули вода, които се намират в атмосферата, които хидратират допълнително кожата ни.

Карнаубов восък: извлечен от листата на палма от рода Copernicia cerifera, карнаубовият восък има свойството да консервира и предпазва от времето както съставките на нашите продукти, така и нашата кожа. Напълно безвреден, той се използва не само за производство на изкушаващи сладкиши, но и на гурме продукти за грижа за кожата.

Витамин Е: мощен антиоксидант, който поддържа кожата здрава, ускорява регенерацията й, намалява риска от образуване на белези при рани.

Нашите сертификати:

kiflab® е запазена търговска марка с регистров № 103685 от 26.11.2018г. Продуктите на kiflab® са преминали оценка за безопасност на 06.05.2019г. в съответствие с чл. 10 параграф 1 на Регламента (ЕО) 1223 на Европейския парламент и на Съвета от 30.10.2009г. Всички суровини, които влагаме в продуктите, са с гарантиран произход и сертификат за качество от производител/вносител.