За kiflab®

Вдъхновена от френската изтънченост, kiflab® е първата лаборатория за гурме козметика у нас. Ние създаваме висококачествени козметични продукти, базирани изцяло на природни съставки. В съчетание с най-новите технологии, ние от kiflab® поставяме началото на нова епоха при продуктите за грижа за лице и тяло, превръщайки ги в истинско изкушение. Вярваме, че ежедневната грижа за кожата е изключително важна за здравето и ключ към вечната младост. А ние от kiflab® ще задоволим и най-изтънчения вкус. Поглезете сетивата си със съчетанието от висококачествена козметика и изискани аромати.

Нашите сертификати:

kiflab® е запазена търговска марка с регистров № 103685 от 26.11.2018г. Продуктите на kiflab® са преминали оценка за безопасност на 06.05.2019г. в съответствие с чл. 10 параграф 1 на Регламента (ЕО) 1223 на Европейския парламент и на Съвета от 30.10.2009г. Всички суровини, които влагаме в продуктите, са с гарантиран произход и сертификат за качество от производител/вносител. 

Нашият екип

Master Chef

Аз съм Радо. Като Gourmet Chef на kiflab®, моята мисия е да вдъхвам на нашите продукти финес и изтънченост, така че да пробуждат сетивата всеки път когато се докоснете до тях. Като специалист в сферата на комуникациите, моя отговорност е да Ви предложим продукти и обслужване на ниво, които не просто да удовлетворяват нуждите и потребностите, а такива, които да впечатлят и най-изтънчения вкус. Заедно с моя екип от ценители на естетиката и финеса, ще имаме удоволствието да ви поднасяме все по-неустоими гурме продукти. И не забравяйте да оставите място за десерт.

Chef de cuisine

Казвам се Софи. Като Master Chef на kiflab® имам удоволствието да разработвам нашите гурме продукти. С повече от пет години академичен и професионален опит в сферата на химичната и козметичната индустрия, натрупан в компании в България и Франция, с моя екип създаваме за вас неустоими продукти от най-висок клас. Очаквайте към продуктовата гама на kiflab® да добавяме още нови изкушения за цялото семейство, с които да се наслаждавате на красотата в живота.

Responsable logistiue

Здравейте, аз също се казвам Радо. Като Chef de partie отговарям за логистиката на всички наши суровини и продукти, както и вашите поръчки и доставката им. С много вкус приемаме и изпращаме всяка една поръчка, за да може час по-скоро да се наслаждавате на вкуса на гурме козметиката ни.