Kiflab Summer Sale Promo!

Общи условия за Kiflab Summer Sale Promo!

  1. Общи положения:

1.1. Оповестяване на промоцията: за начало на промоционалните условия се счита датата, упомената чрез официална комуникация в официалните ни профили в социалните мрежи Facebook и Instagram. Промоционалните условия могат да бъдат обявени и чрез официален имейл, генериран от нашия официален имейл адрес office@kiflab.eu.

1.2. Проължителност на промоционалните условия: за официална продължителност се счита срокът, упоменат в официалния пост на нашите страници във Facebook и Instagram.

  1. Условия за ползване на промоционалните клаузи:

2.1. При поръчка на който и да е от нашите балсами на стойност 9.90лв, имате възможност да поръчате останалите четири вкуса в рамките на 30 (тридесет) календарни дни от датата на изпращане на поръчката Ви на стойност 15лв. Поръчката трябна да бъде с идентични данни: имена, имейл, телефон и адрес за доставка, а промоционалната цена ще бъде начислена ръчно при обработката на поръчката.

2.2. За да се възползвате от промоционалните условия трябва да направите онлайн поръчка или да ни изпратите вашата заявка от същия имейл, използван за първата поръчка на официалния ни адрес office@kiflab.eu в рамките на 30 (тридесет) календарни дни от датата на изпращане на първата поръчка.

2.3. Доставка на продуктите: Доставката се осъществява чрез куриер по ваш избор. Доставката не е включена в цената.

2.4. Плащане: Плащането се извършва чрез наложен платеж при доставката на продуктите.